ontmoet onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn uitgekozen vanwege hun affiniteit met en actie voor flow.

Rebecca SOni

Finding flow for anybody can take them to a happier level; a state where you're enjoying what you're doing. I think this is missing in a lot of people's lives.
Rebecca Soni is zesvoudig olympisch medaillewinnares. Zij is voormalig wereldrecordhoudster op de 100 meter schoolslag en de 200 meter schoolslag en is de eerste vrouw die de 200 meter schoolslag in minder dan 2 minuten en 20 seconden zwom. Soni won in totaal tweeëntwintig medailles in belangrijke internationale wedstrijden: veertien gouden, zeven zilveren en één bronzen. In 2010 en 2011 werd ze door Swimming World uitgeroepen tot wereldzwemster van het jaar en in 2009, 2010 en 2011 tot Amerikaanse zwemster van het jaar.

Lorraine huber

“Learning about flow has been life-changing for me in all areas of life. It will give you a tried-and-tested system to use in any challenge. I wish I had started much earlier with this, because you can learn how to find flow.”
Wereldkampioene skiën Lorraine Huber wordt erkend als een van de sterkste en meest ervaren vrouwelijke big mountain skiërs ter wereld. Ze stond meer dan twintig keer op het podium bij internationale freeride wedstrijden. Lorraine speelde in vele skifilms en is winnares van de Best Freeride Female Film award van het International Freeski Film Festival (iF3). Nu ze met wedstrijdpensioen is, is Lorraine een mental skills coach en geeft ze freeride clinics om veilig te leren backcountry reizen. Ze richtte de allereerste Oostenrijkse freeride school op, het Freeride Center S Âlden, en was presentatrice op verschillende bergfilmfestivals en tv-zenders, columniste voor tijdschriften, en werkt als professioneel spreker.

Eve Newsome

“Flow has been at the crux of my music teachings. When in flow, music can transcend the room.”
Eve is een gepassioneerd klassiek musicus en docente in tertiaire muziek en werkt professioneel op het hoogste niveau in Australië. Ze heeft gewerkt in de grote orkesten van Australië en NZ en heeft de wereld rondgetoerd als orkesthoboïste. Daarnaast heeft ze opgetreden in talloze CD-opnames, nationale en internationale festivals, radio-uitzendingen, kamermuziek en soloconcerten. Ze heeft lesgegeven aan de Universiteit van Melbourne, Monash Universiteit en ANU, en is momenteel Senior Lecturer aan het Queensland Conservatorium Griffith Universiteit. Eve gelooft sterk in het communicatieve vermogen van artistieke activiteiten en hun vermogen om levens te transformeren door het uitdrukken en delen van emoties en ideeën. In de afgelopen 10 jaar heeft Eve haar eigen Flow Music Method ontwikkeld, die zich richt op de manieren waarop musici tijdens hun oefensessies de voorwaarden kunnen scheppen voor flow en de flow gewoonte kunnen ontwikkelen voor hun optredens, waardoor ze meer plezier en voldoening krijgen en betere resultaten boeken bij hun optredens.

“When you start professionalising your development, life has a habit of taking on a life of its own.”

Cameron Norsworthy, CEO & Founder
Neem contact op

Erez beatus

I find the space between two breaths to be a powerful one—it enables me to tap into my fullest potential and be in a state of real flow.
Erez is al vele jaren een professionele FreeDiver (ademhalingsduiker). Hij heeft het wereldrecord vrijduiken zonder ondersteuning (2001) op zijn naam staan met een duik naar 46m en kan zijn adem meer dan 8 minuten inhouden! Hij was ook houder van alle nationale freedive records in Israel tussen 1998-2006. Erez heeft het Israëlische Nationale FreeDiving team getraind en geleid, vechtsporters, zwemmers en triatleten getraind. Hij is ook een bekroonde fotograaf boven en onder de oppervlakte. Erez is de oprichter van Apnea Australië - de toonaangevende Freediving school van Australië. Erez heeft les gegeven aan nationale recordhouders en heeft meer dan 2000 Freedivers gebrevetteerd in zijn 17-jarige carrière. Erez was vice-voorzitter van AIDA international (de wereldorganisatie voor records en wedstrijden) en is een internationaal jurylid.

Nathan Charles

“Knowing that anything is possible opens up the moment-to-moment possibility for flow.”
Nathan speelt voor de Western Force en werd bekroond met de Whole Force Player of the Year Award 2012, gekozen door de fans. Nathan heeft Australië bij meerdere gelegenheden vertegenwoordigd en hielp de All Blacks hun winning streak te stoppen met een 12-12 gelijkspel in 2014. Zijn heldendaden beperken zich ook niet tot het rugbyveld. Charles is gediagnosticeerd met cystic fibrosis, een potentieel levensbedreigende ziekte. Charles heeft alle kansen getrotseerd om op het veld te komen en inspireert daarbij vele jonge CF-patiënten en anderen met echte of vermeende beperkingen. Hij is momenteel de enige atleet met deze aandoening in de professionele contactsport. In 2008 werd hij uitgeroepen tot SMH Rookie of the Year na een indrukwekkend jaar waarin hij de Australische U20s vertegenwoordigde op het IRB Junior World Championship.

Tom Carroll

Flow helps anyone to be present in what they are doing… it helps us to become more able to make better decisions… has such a multiple faceted plus to our lives.
Tom Carroll staat algemeen bekend als een van de beste surfers aller tijden. Hij is tweevoudig wereldkampioen, wordt beschouwd als de beste surfer die ooit op de legendarische Pipeline heeft gesurft, en blijft ook vandaag zijn grenzen verleggen door de wereld rond te reizen op zoek naar grote swells voor de televisieserie Storm Surfers van Discovery Channel. Hij won de Australische Junior Titel in 1978, de Pro Juniors in 1977 en 1980, de 1983 en 1984 ASP World Tour, en de 1987 Pipe Masters. Hij werd de eerste surfen miljonair na het ondertekenen van een contract met Quiksilver in 1989. Carroll won in 1984 de Surfer Poll en werd in 1990 opgenomen in de Australian Surfing Hall of Fame. In 1991 won hij de Australische Surfing Life Peer Poll en 8 jaar later werd hij opgenomen in de Huntington Beach Surfing Hall of Fame. In 1992 werd hij opgenomen in de Hall of Fame van Sport Australië. Tom werd verkozen tot nummer 7 op de lijst van Surfer Magazine's "Greatest Surfers of All Time".

NIck troutman

“Finding flow has literally saved my life when dropping waterfalls. It's when it all clicks into place for me.”
Nick Troutman is een wereldkampioen en vijfvoudig nationaal kampioen kajakvaren, filmmaker, en filantroop. Nick is een prominent figuur in de riviersportgemeenschap en heeft verschillende eerste afdalingen gemaakt tijdens expedities in Mexico, Newfoundland, Ottawa, Zambia, Quebec, en de Niagara Gorge. Deze gepassioneerde Canadese rivierverslaafde woont nu in Walling, Tennessee, waar hij er een gewoonte van heeft gemaakt om meerdere Noord-Amerikaanse, Pan Am, en GoPro Mountain Games kampioenschappen op te eisen.

Martina WegmAn

Finding my 'flow bubble' before each race has been crucial for nailing my performances.
Martina is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle vrouwelijke mededingers in freestyle kajakvaren. Ze kan trots zijn op het winnen van de Europese Freestyle kampioenschappen en een aantal van de meest spraakmakende wildwaterwedstrijden ter wereld, waaronder de Teva Outdoor Games en de Sickline Extreme World Championships niet een, twee, maar vier keer op rij. De afgelopen jaren is ze van code veranderd voor een nieuwe uitdaging en is ze begonnen met oefenen als slalom kajaker om te zien of ze op alle gebieden kan domineren. Ze doet voor Nederland mee aan de komende Olympische Spelen.

Christian Black

“My standout flow moments will stay with me forever. I'm always chasing to get my flow in my work.”
Christian is hard op weg om een van 's werelds meest gewilde fotografen te worden. Hij is gespecialiseerd in avontuurlijke sporten waar de foutmarge miniem is en elke fractie van een seconde telt voor het vastleggen van die perfecte foto. Christian is fotograaf bij Red Bull, senior staff fotograaf bij Kiteworld Magazine, en ambassadeur voor Aquatech. In de afgelopen jaren heeft hij meegewerkt aan vele filmproducties waaronder meerdere Mission Impossible films, 13 Hours, The Secret Soldiers of Benghazi, en nog veel meer.

Homero Diaz

It's all about flow!
Homero Diaz is "de beste enduro rijder in de geschiedenis van Mexico". 8-voudig Nationaal Kampioen en counting! Op 22-jarige leeftijd emigreerde Homer naar Europa om drie seizoenen lang het Enduro-wereldkampioenschap te rijden als klant van Team KTM Farioli, het beste enduroteam dat er ter wereld bestaat. Zijn beste resultaat was een vijfde plaats in de 125cc-categorie, waarmee hij aan het eind van het seizoen wereldwijd op de tiende plaats eindigde. Zijn tijd in Europa kwam hem goed van pas, hij trainde om vijf gouden medailles te behalen in de Internationale Zesdaagse Enduro (Enduro Olympics), drie Latijns-Amerikaanse kampioenschappen Enduro, en vijf nationale kampioenschappen Enduro in Mexico, waarvan hij er twee ongeslagen won. Hij wordt gesponsord door RedBull en wordt beschouwd als een van de wereldsterren van het enduromotorrijden. De laatste jaren heeft Homero zich toegelegd op het teruggeven aan de sport.

Sarah Hendrickson

“Thank you for helping me find my flow again!”
Sarah Hendrickson is een Amerikaanse schansspringster die in 2012 de allereerste wereldbekerwedstrijd voor vrouwen won. Ze is 22-voudig World Cup medaillewinnares en 13-voudig Continental Cup medaillewinnares. Het spreekt voor zich, maar we zijn blij om haar aan boord te hebben.

Pal Takats

Those moments in the sky, when everything comes together make everything worthwhile.
Pal is een meervoudig wereldkampioen en recordhouder. Hij loopt al meer dan tien jaar voorop in de paragliding, verlegt nieuwe grenzen en creëert nieuwe trucs. Zijn prestaties omvatten de 1e plaats in de Acrobatics World Ranking, een persoonlijk record en een nieuw Chileens open afstandsrecord van 304 km, Acrobatics World Cup Champion in de categorie solo, Acrobatics World Cup Champion in de categorie synchro, en het uitvinden van acro manoeuvres: 'Booster', 'Joker', 'Cowboy', 'Bull-Ride', 'Infinity Tumbling', en op een tandem paraglider 'Esfera' en 'Cork-Screw'.

ZOE HART

“Learning about flow has been so useful for connecting the dots.”
In 2007 werd Zoë de vierde Amerikaanse vrouw die de International Federation of Mountain Guides Associations status behaalde, het hoogste niveau van erkenning beschikbaar voor professionele berggidsen. Na het vestigen van snelheidsrecords, het beklimmen van eerste beklimmingen, en het begeleiden van talrijke expedities in de hoogste en meest wilde bergketens, vestigden Zoe en haar familie zich in Chamonix, Frankrijk. In het voorjaar van 2016 werd Zoë lid van het prestigieuze docententeam van professoren die toekomstige generaties berggidsen opleiden aan de Ecole National de Ski et Alpinisme, de nationale gidsenschool van Frankrijk, en werd daarmee de tweede vrouw in de geschiedenis van het instituut, en de eerste buitenlands opgeleide gids die zich bij het team aansloot. Naast gidsen en professioneel klimmen voor outdoorbedrijven als Patagonia, Black Diamond en Scarpa, heeft Zoë in haar professionele leven gewerkt als marketing- en duurzaamheidsconsultant voor bedrijven als Patagonia, spreekt ze voor bedrijven, investeringsmaatschappijen en scholen over de kracht van de lessen die ze heeft geleerd uit cutting edge alpine klimmen als het gaat om leren, passie en zaken doen, is ze freelance schrijver en fotograaf, en milieu-educator voor de toekomstige generaties van milieu-stewards.