ONZE VISIE

De missie van de Flow Centre is om wetenschappelijke kennis over flow praktisch te maken en flow trainingen van hoge kwaliteit aan te bieden.  

Wij streven ernaar om van de wereld een betere plek te maken waarin iedereen in staat is om flow te vinden.

Een verbetering van de kwaliteit van de ervaring zorgt voor betere prestaties, meer gezondheid en levert een bijdrage aan een zinvol en bevredigend leven.

Registreer je interesse

wat kun je verwachten?

Integriteit

De mensen uit ons team zijn zorgvuldig gekozen. Ons team en onze inhoud zijn gebouwd op integriteit. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen vast te stellen waarmee onze flow opleidingen wereldwijd verspreid worden.

kwaliteit

Onze trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktisch bewezen technieken. Ons team bestaat uit academici, auteurs, wereldkampioenen en toonaangevende experts in verschillende domeinen.

toewijding

Elk teamlid heeft een grote mate van toewijding en diep begrip van Flow aangetoond in zijn of haar respectievelijke domein en leven. We zijn toegewijd aan het vergroten van Flow in ons eigen leven en in het leven van anderen.

ontmoet het team

Elk teamlid heeft een ongekend respect voor Flow, wat het kan bereiken en wat de impact van Flow Training heeft op het leven van mensen.

Ons team ademt Flow en heeft vele jaren Flow bestudeerd, beoefend, geleefd en gecoacht. Simpel gezegd… we walk the walk, and love doing it.

Martijn leonard

Martijn studeerde in 2008 af op het onderwerp Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Martijn behaalde zijn mastergraad voor de opleiding Human Resource Management en studeerde sportpsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is docent bij de Action Types Academy en als coach ICF en ECO Coach gecertificeerd. Martijn kwam als voetballer o.a. uit voor Feyenoord Rotterdam en was 15 jaar voetbaltrainer van (betaald voetbal) jeugd en senioren. Het is zijn passie om talenten tot bloei te laten komen en jou te helpen successen te behalen.

Sue Jackson

Sue heeft de flowervaring uitvoerig onderzocht. Met haar mentor en de oprichter van Flow, Mihaly Csikszentmihalyi, schreef Sue het populaire boek over Flow voor atleten en coaches, Flow in Sports; The keys to Optimal Experiences and Performances. Sue heeft daarnaast uitgebreide gepubliceerd over flow en werkt al vele jaren in academische posities in de sport- en prestatiepsychologie. Sue is een volwaardig lid van de Australian Psychological Society (APS) en lid van het college van sport- en bewegingspsychologen van de APS. Daarnaast is ze yoga- en meditatieleraar en heeft zij zich uitgebreid verdiept in mindfullness, Acceptance and commitment therapie (ACT) en Integrative Restoration (iRest) Yoga Nidra.

John Hendry

John is onderscheiden met een Order of Australia Medal (OAM) voor zijn bijdrage in het onderwijs. Sinds 1980 heeft John diverse functies vervuld op de Geelong Grammar School, waaronder die van schoolhoofd. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de positieve psychologie in het onderwijs en heeft het relatieherstelprogramma van de school opgezet. John heeft ook een lange cricket carrière gehad. John is een erkend keynote spreker over onderwerpen als weerbaarheid, prestaties, flow, en het ontwikkelen van culturen naar flow.

Hazel Findlay

Hazel werd zes keer Brits Junior Kampioen en wordt beschouwd als een van de beste vrouwelijke bergbeklimmers ter wereld. Hazel is bekend door haar avontuurlijke beklimmingen. Ze was de eerste Britse vrouw die E9 beklom, de eerste Britse vrouw die El Capitan vrij beklom in Yosemite Valley en ze heeft over de hele wereld eerste beklimmingen gemaakt. Hazel is een van de top vrouwelijke sportklimmers in het Verenigd Koninkrijk en de eerste Britse vrouw die 8c beklom. Ze heeft een sterke passie voor lesgeven, filosofie, neurowetenschappen en psychologie, wat tot uiting komt in haar mentale training en coaching.

Elena Sosa Tejerina

Elena werkt sinds 2007 met atleten, managers, artiesten en creatievelingen. Ze is sportpsycholoog en heeft gewerkt in de high performance industrie in Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en werkt momenteel met enkele van 's werelds beste vrouwelijke tennisspeelsters. Elena behaalde haar Bachelors Degree in Psychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid. Daarna volgde ze een MSc in Sportpsychologie en High Performance aan de Universiteit van Barcelona. Elena is ook een opgeleide CoActive Coach via CTI

CAMERON NORSWORTHY

Cameron is de oprichter en eigenaar van de Flow Centre Global. Hij is een coach, ondernemer, auteur en spreker. Cameron was in de junioren een Britse tennisspeler en heeft de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn bevindingen over flow en prestaties. Cameron heeft verschillende Wereldkampioenen en professionals gecoached. Cameron zit in verschillende raden van ondernemingen om flow te integreren.