Laten we samenwerken

De kern van elk succesvol bedrijf zijn de mensen en hun prestaties. Wanneer het personeel gemotiveerd en geïnspireerd is om te excelleren, kunnen geweldige resultaten worden behaald.

Onze diensten zijn geschikt in alle branches voor leidinggevenden, werknemers en ondernemers die geïnteresseerd zijn in optimale prestaties en ervaringen op het werk.

Wij bieden inspirerende keynotes, workshops en trainingen, die uw team zullen opleiden en motiveren om de persoonlijke prestaties te verbeteren.

Laten we samenwerken.

Heb je een vraag?

We kunnen je helpen met...

workshops

Onze workshops zijn ontworpen om mensen te inspireren, het geleerde praktisch toe te passen en vervolgens te integreren in de huidige werksituatie.

training

Afhankelijk van het doel kunnen wij een training op maat maken. Onderwerpen als zelfinzicht, communicatie, teamontwikkeling en leiderschap kunnen wij rondom flow samenstellen.

CONSULTANCY

Of het nu gaat om leiderschap, cultuurverandering, de praktische toepassing van flow of een adviserende rol, ons team zet graag hun uitgebreide ervaring in om uw vraagstuk op te lossen.

Grijp je kans...

High Profile
Case Studies
Inspirerende
sprekers
Nieuwste inzichten uit psychologie
Ontmoet wereldkampioenen

voorbeeld workshops/trainingen

vind jouw flow

In deze workshop ontvang je de online Flow Certificate opleiding face-to-face in een groep. We laten de deelnemers zien hoe de principes van flow gebruikt kunnen worden om de eigen ervaring te reguleren en het brein te managen.

Na afloop bezitten de deelnemers een duurzaam systeem om de uitdagingen in het werk aan te gaan en praktische flow skills die ook de Wereldkampioen die wij begeleiden hebben ingezet.

individuele voorkeuren naar flow

Jij werkt beter als je weet wie je bent. Iedereen heeft unieke aangeboren talenten, voorkeuren, persoonlijke behoeften en diepe drijfveren, die wij in ons leven onbewust inzetten.

In deze training leer je via de lichaam en brein connectie, jouw individuele voorkeuren naar flow kennen. En deze vervolgens praktisch te integreren in je werk. Ook zul je leren over andermans voorkeuren zodat je daar in de samenwerking rekening mee kunt houden.

Wij leveren praktische oplossingen die jou en je teamleden helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.

TeamFlow

In deze dynamische tijd is het nodig dat teams proactief en bevlogen zijn om te innoveren, de concurrentie aan te gaan en in te spelen op de snel veranderende omgeving.

Voor succesvolle teams is teamontwikkeling een vast onderdeel van het werk. De meeste optimale staat waarin een team zich kan begeven is die van teamflow.

Maar hoe kan een team zichzelf organiseren naar teamflow? In deze workshop/training leer je de onderliggende cultuur en principes naar teamflow. Wat leidt tot hogere prestaties, meer werkgeluk, beter samenwerken en adequater kunnen inspelen op verandering.

"Hartelijk dank voor het faciliteren van de innovatie Flow workshop. Het gaf de mensen uit ons team een uitstekende structuur en omgeving om de productiviteit in het werk te maximaliseren."

David Scott
Group CEO

De Flow Centre leverde een inspirerende workshop over flow voor onze onderzoekers en leden. Het was uitstekend voorbereid en een goede mix van verhalen en de laatste bevindingen uit de neurowetenschappen. Het werd op een manier aangeboden dat iedereen het aansprak. Deze workshop heeft een verschil gemaakt in het leven van de deelnemers."

Dr Loretta White
Okinawa Institute of Science and Technology

"Een uitstekende presentatie over flow die veel impact heeft gemaakt. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ondersteund met een aantal goede verhalen!"

Kathryn Netherwood
School Principal

“De wijze waarop de Flow Centre ons relevante inzichten gaf om optimaal te presteren (door flow) was uitstekend. Ons team kreeg nieuwe tools om de volgende stap te maken (niet om te overleven) wat resulteerde in betere prestraties.”

Carolina Asenjo
International Marketing Manager, EIT

“Na het eerste contact wist ik direct dat de Flow Centre de juiste partij was om mijn business resultaten te verhogen en mijn plannen verder vorm te laten geven. Ik ben onwijs blij met de Flow Centre en de training heeft impact gehad op alle onderdelen van mijn bedrijf."

William Forwood,  
Group CEO, Merx  
“Leidinggevenden zijn 5x productiever in flow”
“In 2 uur flow ben ik in staat uitzonderlijke prestaties te bereiken!”
Sir Richard Branson