Wij helpen je graag

We hebben gewerkt met professionals, amateurs tot Olympische kampioenen. Allemaal met het doel om flow skills te ontwikkelen, prestaties te verhogen en een vervuld leven te creëren.

Elke coachrelatie is uniek. We gebruiken een reeks psychofysiologische (mentale en fysieke) vaardigheden om jouw doelen te bepalen, het juiste proces hiervoor te kiezen en uiteindelijk de resultaten te behalen die jij wilt.

Onze coaching gaat zowel in op je persoonlijke als professionele leven. Laat ons jou helpen de lat hoger te leggen op persoonlijk en professioneel vlak.

Coaching heeft ons leven veranderd, daarom doen we wat we doen.

Weinig tijd?
Start vandaag nog!
Onze coachingpakketten zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring in wat werkt. Kies een pakket wat bij jouw budget past.

KICKSTART

Ontworpen voor degene die op hun best willen zijn, maar met een beperkt budget.

✓ Een keer per maand coaching
✓ Extra groepscoaching
✓ Ook training per mail
✓ GRATIS Flow App
✓ Korting op retraites
✓ Maandelijkse betaling
prijs op aanvraag
Maandelijks opzegbaar
Meer info

Commitment

Ontworpen voor degene met volledige commitment. Een kickstart plus pakket.

✓ Twee keer per maand coaching
✓ Flow Voorkeuren assessment
✓ Exclusieve Q & A sessies
✓ GRATIS Flow App
✓ Korting voor events
✓ Maandelijkse betaling
prijs op aanvraag
Maandelijks opzegbaar
Meer info

maatwerk

Ga je all-in? Laat ons een pakket op maat voor jou samenstellen.

✓ Persoonlijke coaching
✓ Kies jouw coach
✓ Alle extra's van de andere pakketten
Meer info

"Ik werd doorverwezen naar de Flow Centre door een goede zakenrelatie die, net als ik, een 'oprichter/eigenaar/CEO' is van zijn eigen bedrijf. Ik ben ontzettend blij met wat de Flow Centre mij heeft laten bereiken."

William Forwood
Group CEO, Merx

"Ik heb zelden met een coach gewerkt die in staat was om zo'n kalme, veilige en ondersteunende ruimte te creëren van waaruit ik me in staat voelde om te onderzoeken en te groeien... een waar geschenk waar ik enorm veel profijt van heb gehad."

Phillipa Bray
Boots Executive

"Je hebt geen idee hoe de Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit de Flow Centre meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar"

Nathan Charles
Australian International Rugby Player

"De persoonlijke coaching heeft een sleutelrol gespeeld in mijn recente succes. Ik had niet zo'n holistische aanpak verwacht, maar ik heb er enorm veel baat bij gehad. Life-changing!"

Anoniem
Professionele Sporter

"De inzichten over flow hebben mijn leven op elk gebied veranderd. De Flow Centre heeft mij een beproefd systeem gegeven die ik in elke uitdaging kan inzetten. Ik wou dat ik dit al eerder wist, want je kunt echt leren om flow te creëren."

Lorraine Huber
Wereldkampioen Skiën

"Ik heb flow jarenlang bestudeerd bij de meest vooraanstaande leraren over de wereld. Ik ben nog nooit zulke toegankelijke en praktische taal tegengekomen als die van de Flow Centre. Ik kreeg een krachtig kader aangereikt om meer flow creëren in mijn werk en leven."

Steve Brophy
Docent, Muzikant

"Heel erg bedankt voor de coaching! Ik wist dat het een goede stap voor me zou zijn en ik ben blij te kunnen zeggen dat het precies de inspiratie was die ik nodig had. Ik ben erg gemotiveerd om door te gaan met mijn werk en groei in flow."

Josie McKee
Bergbeklimmer en Coach

ontmoet onze coaches

Martijn Leonard

“Iedereen verdiend het om optimaal te functioneren en zijn dromen na te jagen. Maar niet iedereen is bereid daarvoor in zichzelf te investeren.”
Specialisme: Sport, bedrijfsleven en teams.
Locatie: Nederland
Achtergrond: Speler bij Feyenoord, Ondernemer, Individuele voorkeuren naar Flow (Action Types)

SUE JACKSON

“Flow sits at the heart of the majority, if not all, of the greatest athletic performances — and those achieved without flow would have been made even more memorable via the experience”
Specialisme: Sporters & Professionals
Locatie: Australië
Achtergrond: Ex-topsporter & coach, Mindfulness, ACT; Yoga & Meditatie

“ Bedankt voor de hulp om mijn flow terug te vinden :-)”

Sarah Hendrickson – Wereldkampioen Schansspringen

Interesse?

HAZEL FINDLAY

“Finding your best moments often requires facing your fears head-on and having the right mindset and mental tools to help you rise above the pressure.”
Specialisme: Bergbeklimmen, Topsport
Locatie: UK
Achtergrond: Topsporter, Mindfulness, Filosofie

govert Semeijns de Vries

Flow Skills zijn net zo goed te trainen als fysieke kracht in de sportschool. Bij Flow train je je mentale spier, zodat jij dat verschil kan maken als het echt nodig is. Meer en intenser flow ervaren is een keuze!
Specialisme: Hockey, jonge talenten en (sport)teams.  
Locatie: Nederland
Achtergrond: Hockey (hoofdklasse) als speler en coach, communicatie trainer en ondernemer.

Cameron Norsworthy

"Je zult eerst moeite moeten doen om moeiteloos te kunnen presteren"
Specialisme: Topsport & Onderwijs
Locatie: Australië
Achtergrond: Ex-atleet, sportpsychologie en Neurowetenschappen
Ontmoet al onze coaches

Waarom ons?

ERVARING

Ons team bestaat uit zeer ervaren coaches die hebben gewerkt met meer dan 15 wereldkampioenen en talloze leiders en professionals.

Praktisch

Onze coaches hebben allen ruime praktische ervaring in verschillende domeinen. Wij richten ons altijd op de praktische toepassing. Met onze focus op praktisch succes, ben je in goede handen.

EXPERTS

Onze coaches zijn niet alleen coach, ze zijn ook auteur, wetenschapper of gepromoveerd. Al onze coaches zijn daarnaast afgestudeerd bij de Flow Centre.

Ontmoet onze Coaches
Heb je een vraag?