Laten we samenwerken

Middels inspirerende workshops en trainingsdagen kunnen wij jouw groep trainen en coachen om topprestaties te leveren.

Wij trainen en coachen ook coaches om hun eigen prestaties te verbeteren, hun sporters te coachen naar flow en de teamcultuur meer flow bevorderlijk maken waardoor prestaties zullen toenemen.

Wij maken sporters zelfregulerend om hun prestaties te managen, zodat ze er zelf voor kunnen zorgen om op hun best te presteren.

Wij hebben al honderden sporters en coaches geholpen, van amateur tot wereld- en olympisch kampioen.

Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Heb je een vraag?

Wij kunnen je helpen met...

Workshops

Onze workshops zijn ontworpen om mensen te inspireren, het geleerde praktisch toe te passen en vervolgens te integreren in de eigen sportomgeving.

training

Afhankelijk van het doel kunnen wij een training op maat maken. Onderwerpen als zelfinzicht, communicatie, teamontwikkeling en leiderschap kunnen wij rondom flow samenstellen.

CONSULTANCY

Of het nu gaat om leiderschap, cultuurverandering, de praktische toepassing van flow of een adviserende rol, ons team zet graag hun uitgebreide ervaring in om uw vraagstuk op te lossen.

Grijp je kans...

High Profile
Case Studies
Inspirerende
sprekers
Nieuwste inzichten uit psychologie
Ontmoet wereldkampioenen

voorbeeld workshops/trainingen

Vind jouw flow

In deze workshop ontvang je de online Flow Certificate opleiding face-to-face in een groep. We laten de deelnemers zien hoe de principes van flow gebruikt kunnen worden om de eigen ervaring te reguleren, het brein te managen en prestaties te maximaliseren.

Er worden praktische flow skills aangereikte die wij ook leerden aan Wereld- en Olympisch kampioenen. Na afloop bezitten de deelnemers een systeem voor duurzame prestaties.

individuele voorkeuren naar flow

Iedereen heeft unieke aangeboren talenten, voorkeuren, persoonlijke behoeften en diepe drijfveren, die wij in ons leven onbewust inzetten.

In deze training leer je via de lichaam en brein connectie, jouw individuele voorkeuren naar flow kennen. En deze vervolgens praktisch toe te passen in jouw sport.

Wij leveren praktische oplossingen die jou en je teamleden helpen om het maximale uit zichzelf te halen.

teamFlow

We hebben allemaal weleens meegemaakt dat alles klopte in je team. Alles waarvoor getraind is wordt eruit gehaald en de teamleden opereren als een geheel. Er wordt teamflow ervaren!

Maar hoe kan een team zichzelf organiseren naar teamflow? In deze workshop/training leer je de onderliggende cultuur en principes naar teamflow. Wat leidt tot hogere prestaties, meer plezier, beter samenwerken en adequater kunnen inspelen op verandering.

Voor succesvolle teams is teamontwikkeling een vast onderdeel van het werk. Wij helpen je hier graag bij.

"Je hebt geen idee hoe de Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit de Flow Centre meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar"

Nathan Charles
Australian International Rugby Player

“We hadden het genoegen om een van de Flow Centre trainers uit te nodigen om te spreken op het TEDx event. Dit was ongelofelijk goed, niet alleen door het publiek te boeien, maar door hen te inspireren tot verandering.”

Leanne Jiang
President and Founder TEDxUWA

"Heel erg bedankt voor de cursus! Ik wist dat het een goede stap voor me zou zijn en ik ben blij te kunnen zeggen dat het precies de inspiratie was die ik nodig had. Ik ben erg gemotiveerd om door te gaan met mijn werk en groei in flow.

Josie McKee
Athlete and Coach

De Flow Centre leverde een inspirerende workshop over flow voor onze onderzoekers en leden. Het was uitstekend voorbereid en een goede mix van verhalen en de laatste bevindingen uit de neurowetenschappen. Het werd op een manier aangeboden dat iedereen het aansprak. Deze workshop heeft een verschil gemaakt in het leven van de deelnemers."

Dr Loretta White
Okinawa Institute of Science and Technology

"Leren over flow heeft mijn leven veranderd op alle gebieden van het leven. Het geeft je een beproefd systeem om te gebruiken bij elke uitdaging. Ik wou dat ik hier veel eerder mee begonnen was, want je kunt leren hoe je flow kunt vinden."

Lorraine Huber
World Champion Skier