Flow Conferentie

14 juli 2024 in Innsbruck - Oostenrijk
Wereldwijd koploper in Flow

Om de twee jaar brengt de Flow Conferentie mensen van over de hele wereld samen die een passie hebben voor flow.

De nieuwste inzichten worden gedeeld door flow experts. Je kunt deelnemen aan workshops over interessante flow gerelateerde onderwerpen en praktische flow training volgen samen met andere flow enthousiastelingen.

Registreer je interesse

ontmoet onze gastsprekers

Er zullen lezingen, workshops, trainingen en open discussies worden gehouden door wereldwijde flow experts uit verschillende disciplines.

Cameron Norsworthy

Cameron is een coach, ondernemer, auteur en spreker. Cameron was in de junioren een Britse tennisspeler en heeft de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn bevindingen over flow en prestaties. Cameron heeft verschillende Wereldkampioenen en professionals gecoached. Cameron zit in verschillende raden van ondernemingen om flow te integreren.

Sue Jackson

Sue heeft de flowervaring uitvoerig onderzocht. Met haar mentor en de oprichter van Flow, Mihaly Csikszentmihalyi, schreef Sue het populaire boek over Flow voor atleten en coaches, Flow in Sports; The keys to Optimal Experiences and Performances. Sue heeft daarnaast uitgebreide gepubliceerd over flow en werkt al vele jaren in academische posities in de sport- en prestatiepsychologie. Sue is een volwaardig lid van de Australian Psychological Society (APS) en lid van het college van sport- en bewegingspsychologen van de APS. Daarnaast is ze yoga- en meditatieleraar en heeft zij zich uitgebreid verdiept in mindfullness, Acceptance and commitment therapie (ACT) en Integrative Restoration (iRest) Yoga Nidra.

John Hendry

John is onderscheiden met een Order of Australia Medal (OAM) voor zijn bijdrage in het onderwijs. Sinds 1980 heeft John diverse functies vervuld op de Geelong Grammar School, waaronder die van schoolhoofd. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de positieve psychologie in het onderwijs en heeft het relatieherstelprogramma van de school opgezet. John heeft ook een lange cricket carrière gehad. John is een erkend keynote spreker over onderwerpen als weerbaarheid, prestaties, flow, en het ontwikkelen van culturen naar flow.

Hazel Findlay

Hazel werd zes keer Brits Junior Kampioen en wordt beschouwd als een van de beste vrouwelijke bergbeklimmers ter wereld. Hazel is bekend door haar avontuurlijke beklimmingen. Ze was de eerste Britse vrouw die E9 beklom, de eerste Britse vrouw die El Capitan vrij beklom in Yosemite Valley en ze heeft over de hele wereld eerste beklimmingen gemaakt. Hazel is een van de top vrouwelijke sportklimmers in het Verenigd Koninkrijk en de eerste Britse vrouw die 8c beklom. Ze heeft een sterke passie voor lesgeven, filosofie, neurowetenschappen en psychologie, wat tot uiting komt in haar mentale training en coaching.

Elena Sosa Tejerina

Elena werkt sinds 2007 met atleten, managers, artiesten en creatievelingen. Ze is sportpsycholoog en heeft gewerkt in de high performance industrie in Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en werkt momenteel met enkele van 's werelds beste vrouwelijke tennisspeelsters. Elena behaalde haar Bachelors Degree in Psychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid. Daarna volgde ze een MSc in Sportpsychologie en High Performance aan de Universiteit van Barcelona. Elena is ook een opgeleide CoActive Coach via CTI

Martijn Leonard

Martijn studeerde in 2008 af op het onderwerp Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Martijn behaalde zijn mastergraad voor de opleiding Human Resource Management en studeerde sportpsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is docent bij de Action Types Academy en als coach ICF en ECO Coach gecertificeerd. Martijn kwam als voetballer o.a. uit voor Feyenoord Rotterdam en was 15 jaar voetbaltrainer van (betaald voetbal) jeugd en senioren. Het is zijn passie om talenten tot bloei te laten komen en jou te helpen successen te behalen.

"Flow brengt je leven naar een ander level, je presteert op je best en je voelt je op je best."

Rebecca Soni
8 Olympic Medals & World Record Holder

"Een uitstekende presentatie over flow die veel impact heeft gemaakt. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ondersteund met een aantal goede verhalen!"

Kathryn Netherwood
School Principal

"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal."

Tom Carroll
World Champion Surfer

"We hadden het genoegen om een van de Flow Centre trainers uit te nodigen om te spreken op het TEDx event. Dit was ongelooflijk goed, niet alleen door het publiek te boeien, maar door hen te inspireren tot verandering."

Leanne Jiang
President and Founder TEDxUWA

"Je hebt geen idee hoe de Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit de Flow Centre meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar"

Nathan Charles
Australian Rugby Player

"Hartelijk dank voor het faciliteren van de innovatie Flow workshop. Het gaf de mensen uit ons team een uitstekende structuur en omgeving om de productiviteit in het werk te maximaliseren."

David Scott
Group CEO "

jouw Flow reis

1
Flow App
- Vind jouw Flow -
Leer online de nieuwste inzichten en flow skills die je helpen flow te vinden in je activiteiten.
Introductie cursus
2
Flow
Master
Ontdek jouw individuele voorkeuren naar flow en benut jouw volledige potentieel.
Leer alles over flow
3
Master Coach
in Flow
Leer op systematische wijze flow te creëren bij jezelf, anderen en in teams.
Word een Master Coach