Train jouw brein
als een kampioen

Je bent al ver gekomen. Maar er zit nog veel meer in je!

Ondanks dat je weet dat je over de vaardigheden, het talent en de ervaring beschikt, heb je het gevoel dat je hier niet altijd toegang toe hebt wanneer je dat zou willen.

Spanning, gebrek aan focus, weerbaarheid of andere mentale vaardigheden staan jouw werkelijke capaciteiten in de weg. ​​Je bent niet de enige. Menig professional haalt er niet uit wat erin zit. En meer dan 65% van de topsporters raakt regelmatig gestrest en beschikt niet over de flow-skills om op hun best te zijn.

De wereldtop weet dat het trainen van hun brein net zo belangrijk is als het trainen van hun lichaam. Hoeveel talent je ook hebt. Elke sporter of professional heeft een tool-box nodig waar hij of zij op kan terugvallen op de momenten waarop het niet vanzelf gaat.

Be your best

Jouw brein is belangrijk. Het speelt een cruciale rol bij het bereiken van jouw doelen. En het goede nieuws is dat het getraind kan worden.

Flow Coaching richt zich op het optimaal laten functioneren van individuen en teams. We hebben vele sporters en professionals de tools gegeven om het beste uit zichzelf te halen, een constant prestatieniveau te halen en daarvan te genieten.

Ook jij verdient een specialist die aan jouw zijde staat en je ondersteunt om de resultaten te halen die jij graag wilt.

kies hoe jij meer flow wilt vinden

50 JAAR FLOW WETENSCHAP

5
x
Leidinggevenden zijn 5x productiever
McKinsey & Company
29
%
Toename van sportprestaties
Flow Centre
430
x
Toename in
creativiteit
University of Sydney
50
%
Toename in
ontwikkeling
United States Airforce
erasmus universiteit logo
knvb logo
bbc logo
ajax logo
gamebasics logo
feyenoord logo
mesa-rim logo
nl-coach logo
nort-face logo
psv logo
hogeschool rotterdam  logo
pesa logo
tennis australia
twillo logo
uwa logo

"Als we geen prioriteit geven aan de optimale ervaring, dan zullen we flow alleen per toeval ervaren."