MARTIJN LEONARD

"Om optimaal te presteren is inzicht in flow en het inzetten van individuele voorkeuren naar Flow essentieel"

Specialisme: Voetbal, Coaches & Teams
Locatie: Holland
Achtergrond: Voetballer, Voetbaltrainer, Action Types & Bedrijfskunde

ontmoet Martijn Leonard

Martijn is CEO & oprichter van Flow Centre Nederland en actief voor Flow Centre Global. Hij is trainer, coach en auteur van het boek: Jouw Talent, Creëer jouw Flow. Hij studeerde in 2008 af op het onderwerp Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Martijn behaalde zijn mastergraad voor de opleiding Human Resource Management en studeerde sportpsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Martijn kwam als voetballer uit voor o.a. Feyenoord en heeft binnen het voetbal meer dan 15 jaar ervaring als hoofdtrainer in de jeugd en senioren. Martijn was o.a. hoofdtrainer in de jeugd van ADO Den Haag en drie jaar hoofd jeugdopleiding bij FFC in Moskou. Hij is docent bij de Action Types Academy en als coach ICF en ECO Coach gecertificeerd.

Martijn geeft training in de sport en het bedrijfsleven. Hij begeleidde sporters, teams en coaches in verschillende sporten die actief zijn bij de amateurs, in de topsport en bij nationale teams. In het voetbal is hij actief bij clubs als PSV, Feyenoord en SC Heerenveen, voor de KNVB UEFA Pro opleiding en actief voor clubs in de Champions League in binnen- en buitenland.

Het is zijn passie om talenten tot bloei te laten komen en jou te helpen successen te behalen.

"the flow experience gives us the key to unlock potential and to transform fear into focus"

Martijn Leonard, CEO Flow Centre Nederland
Laten we samenwerken