Eén bron voor alles over flow. Bekijk onze Bibliotheek pagina hier

Ontmoet Justine Patino

Blogs

Ontmoet Justine, marketeer, hula hoop professional en coach.


Toen we Justine ontmoetten, had ze al een kleurrijke achtergrond en was ze duidelijk gepassioneerd over flow. Justine heeft het Flow Diploma en het Coaching Diploma behaald.


"Voordat ik bij de Flow Centre begon, was ik op zoek naar een manier om niet alleen de wetenschappelijke/psychologische aspecten van de flow staat beter te begrijpen voor mijn eigen kennis, maar ook hoe ik deze kennis het meest effectief aan anderen kan doorgeven en mensen kan helpen een meer vervullend en lonend leven te ervaren."


Waarom heb je gekozen voor de Flow Centre?


"Ik heb voor het Flow Centre gekozen omdat zij mij eruit leken te zien als een autoriteit op dit gebied. De inhoud van hun programma was grondig en allesomvattend, en bij het doornemen van het cursusoverzicht, voelde ik me zeker dat het precies was wat ik zocht! “

"Wat me aanvankelijk aantrok tot het Flow Centre was de rijkdom aan educatieve informatie op de website. Nadat ik Flow: The Psychology of Optimal Experience van Mihaly Csikszentmihalyi al had gelezen, had ik een beetje begrip van sommige van de principes van flow , maar ik wilde nog dieper gaan. Toen ik op de website van FC stuitte, vond ik veel geloofwaardige verwijzingen naar aanvullende studies en verwijzingen naar de fundamentele kennis waarmee ik vertrouwd was, en ik had meteen het gevoel dat ik op de juiste plaats was. Ik wist dat ik zoveel kon leren van de deskundigen van FC! "

Wat waren je belangrijkste leerpunten?

"Het is zo moeilijk om te kiezen! Ik denk dat ik het meest heb geleerd van deze ervaring: het belang van procesdoelen versus resultaatdoelen; leren hoe je het impliciete systeem van de hersenen kunt inschakelen; en hoe je kunt werken met flow op een energetisch niveau door visualisatie, mind-body connectie, etc."


"Ik kom uit een yoga- en spirituele achtergrond en vond het persoonlijk geweldig om te leren over de meer ontastbare elementen van flow (zoals je waarschijnlijk al uit mijn vorige antwoord kunt opmaken!). Terwijl we door de cursus gingen, merkte ik dat ik veel van deze kennis integreerde met dingen die ik ook door yoga en meditatietraining had geleerd. Het was heel bevestigend om uit de eerste hand te zien hoe het elkaar allemaal overlapt en samenwerkt, en dat gaf me nog meer vertrouwen in mijn richting."

"Ik vond het ook erg leuk om van al onze gastsprekers te leren tijdens de cursus! Iedereen had zo'n verschillende professionele achtergrond en voegde zoveel waarde toe aan de ervaring, niet alleen individueel, maar ook door collectief aan te tonen hoe flow zo breed toepasbaar en nuttig is voor mensen uit alle lagen van de bevolking."Ontmoet Martijn Leonard

Case Study

Ontmoet Martijn Leonard, toepassing van flow in voetbal

Ontmoet ook anderen

vind jouw flow

Ontvang 7 essentiële lessen in je inbox. Geniet vandaag nog van dezelfde training als wereldkampioenen.

Hoe heeft het leren over flow je leven verbeterd?


"Uiteindelijk voelde ik me geïnspireerd en gemotiveerd, alsof ik een vernieuwd en verruimd perspectief op het leven had. Ik voelde ook een gevoel van duidelijkheid over mijn doel in de wereld."

"Niet alleen heeft mijn ervaring met TFC me voorbereid en me geïnspireerd om mijn eigen coaching diensten te lanceren, maar het heeft ook invloed gehad op mijn algehele leven, relaties, en meer. Ik voel dat ik een betere vriend, partner, luisteraar, communicator, enz... ben geworden door het volgen van deze cursus. Ik ben me meer bewust van mijn eigen flow capaciteiten, en ga er actief naar op zoek in zoveel mogelijk omgevingen."

"Ik heb zeker het gevoel dat ik met de hulp van TFC mijn bedoelingen heb bereikt. Bovenal begon ik aan deze ervaring in de hoop flow te kunnen delen met anderen, en terwijl ik me zeker voorbereid voel om dat te doen en stappen heb ondernomen om een flow-gebaseerd bedrijf te starten, ben ik eigenlijk dankbaarder voor de manieren waarop TFC de andere gebieden van mijn leven heeft beïnvloed. Ik zou niet blijer kunnen zijn met het resultaat - ik voel me meer afgestemd op mijn eigen begrip van flow, en ik weet dat deze kennis me zal helpen om veel verder te gaan dan mijn oorspronkelijke doelen."  

"Sinds ik met TFC werk, heb ik het gevoel dat mijn hele levenspad veranderd is, en meer gecentreerd is rond flow zelf! Van grootschalige beslissingen tot kleine interacties, ik ben meer aangesloten op mijn intuïtie, en zoek flow overal waar het gevonden kan worden!"

 

Flow Verhaal

Je hebt zojuist een flow verhaal gelezen dat de ervaringen van mensen belichten. Door hun verhalen te delen zien anderen welke impact flow op hun leven heeft gehad. Zodat anderen kunnen zien welke impact flow op hun leven heeft gehad en wat de waarde van de Flow Centre ook op jou zou kunnen hebben. Bekijk hier andere flow verhalen.

Introductie in Flow

jouw Flow reis

1
Flow
Certificate
Leer hoe je flow kunt vinden om je prestaties te verbeteren en jouw ervaring te verrijken
Introductie
2
Flow
Diploma
Ontdek jouw individuele voorkeuren naar flow en benut jouw volledige potentieel.
Leer alles over flow
3
Master Coach
Flow in Sports
Leer op systematische wijze flow te creëren bij jezelf, anderen en in teams.
Word een Master Coach